2015 burç yorumları

logo (1)

TUTULMALAR

2015’de Kova Aslan aksında oluşan tutulmalar 2015’un ilk yarısında da sürüyor.
26 Ocak 2015’da Kova burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Jüpiter Güneş kavuşumunun etkisi sürerken gerçekleşen Güneş tutulması Kova, İkizler, Terazi burçları için gerçek bir şansı getiriyor.
9 Şubat 2015’da Aslan burcunda Ay tutulması meydana geliyor. Mars Jüpiter kavuşum açısı başlarken gerçekleşen Ay tutulması öfkeyi abartma eğilimi doğururken; Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçları öfkelerini kontrol etmekte zorlanacak.

Yaşamsal önemi olan konular bu dönemde bitme noktasına gelebilir.

2015’un ikinci yarısında, 2010 yılına hazırlık olarak Oğlak Yengeç aksında tutulmalar başlayacak.

7 Temmuz 2015’da Oğlak burcunda Dolunay Ay tutulması gerçekleşiyor. Mars ve Satürn’ün desteklediği bu tutulma, sonlanmaların yararlı finaller ve tamamlanmalar anlamını taşıdığını bildiriyor. Başak ve Boğa burçları yararlanabilir.

22 Temmuz 2015’da Yengeç burcunda Güneş tutulması oluşuyor. Bir hali sert ve dağınık etkiler altında oluşan tutulma yaşam enerjisinin sarsılması anlamını taşıyor. Uranüs’ün önemli bir rol üstlenmesi, öngörülemez şok etkilerin değişim getireceğini ifade ediyor. Yıl boyunca değişimin sonuçları toplumu etkilemeyi sürdürecek.

8 Ağustos 2015’da Kova burcunda Ay tutulması tekrar oluşuyor. 2015’in aynı ayında yine Kova burcunun farklı bir derecesinde Ay tutulması oluşacağını bildirmiştim. Jüpiter Neptün kavuşumunda yaşanan tutulma hayalleri ve hayal kırıklıklarını büyütme eğilimi gösterecek. Dilekleri gerçekleştirecek, mutlu sona ulaştıracak bir tutulma olması için önceden hazırlanmak gerekiyor. Bu kez sanatsal uğraşılar gerçek bir ödüle dönüşebilir.

21 Mart 19 Nisan
Ateş elementinin patlayıcı toplarıdır Koçlar. Mars’la bütün leşen kızgın savaşçılardır. Başlarında mutlaka bir yara izi veya ben ya da herhangi şekilde bir işaret taşırlar. Hareketli, sabırsız, iradesi güçlü, aceleci, yorulmaz, darbelere ve hastalıklara dayanıklı, her zaman paçayı kurtaran, hiçbir şeyden korkmayan ve yılmayan Romeo’lardırlar.

Koç Zodyak’taki ilk burçtur, hiçlikten sonraki ilkliktir, yaşam gücüdür. Koç boynuzu olarak da simgelenen Koç sembolü yana açılmış ellerle yeni bir yaşamı ve ışığı arayış demektir. Öncü gruptandır. Sözel veya fiziksel saldırıyı, mücadele etmeyi, didişmeyi, kendini bir şekilde kabul ettirmeyi yaşamda iş edinmiştir. Aslında isteklerle davranışlar arasında uyum sağlamak, psikolojik anlamda ulaşmak ihtiyacında olduğu noktadır. Bunu cesaret arayarak yapar. Cesaret bulmak için korkmak, korkuyu algılamak için belaya bulaşmak gerekir. Bu nedenle Koçların başı beladan kurtulmaz. Korkularla yaşarken kararlı bir şekilde korkuların üstüne gitmekte ustadırlar. Koç cesareti bulabilmek için doğal bir savaşçı dona nımıyla doğar. Dürüst, hevesli, didişmeye ve mücadeleye hazır, kendi kahramanı kendisi olmak üzere, kendinden üstün hiçbir komutan tanımayarak.

Gerçek Koç özellikleri baskı altında ortaya çıkar. Baskı olmadan varlığını sürdüremez, savaşacak şeyler veya kişiler yaratır, yaratamadığında kendisiyle savaşmaya çalışır. Olumsuz fonksiyonlarda, kendisini gerçekleştiremediğinde genellikle kendisini anlaşmazlıklar içinde ve diğer insanlara karşı savunurken bulur. Bitmek tükenmez bilmez tartışmalar, pire için yorgan yakabilmeye hazır tavırlar, kimsenin kazanamadığı ortamı çökerten yakıcı duygular Koç’un enerjisini doğru kullanamadığı anlara ait tablolardır.

En olumsuz durumlarda bile korkup kaçmayı utanç sayar, günah sayar ve savunmasına devam eder. Veya yakınlarını kendisine karşı savunmak zorunda bırakır. Aklına koyduğunu tek başına yapabilir, amaçlarını durmadan değiştirebilir, ayıplanma duygusu taşımaz, iyimserliği tükenmez, bunun yanı sıra düşünmeden hareket ederek başkalarına zarar verebilir. Doğru fonksiyonlarda o bizim yaşam gücümüz, yetişkinlikte bile çocuksu yönümüz, yaşamla yüzleşme eneıjimizdir.

2015 Kariyer basamaklarını en hızlı tırmanabileceğiniz yıl!

2015 Arkadaşlarınız ve üye olduğunuz dernekler en büyük şansınız olacak!

2016 sevgili Koçlar için yeniden toparlanma, yeni yaşam tarzlarını içselleştirme dönemi oldu. Yeterince büyüdüler ya da büyümeye çalıştılar. Yaşam Zodyak’m bu büyümeyen çocuklarını zorladı. 2007 boyunca gerçekleşen tutulmalar özellikle sağlık alanında sevgili Koçları ve yükselen burcu Koç olanları sarstı. Sağlık sorunları yaşamayanlar iş alanlarında ani ve büyük değişimler yaşadılar. Kimi Koçlar için her iki değişim aynı anda geldi. Kötü alışkanlıklar veya kendilerine zarar veren davranışlar tutulma dönemlerinde sorgulandı.

Bir önceki yazımız olan YIL 2015 JÜPİTER KOVA BURCUNA TAŞINIYOR başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment