Başak Burcu Yorumu

Satürn güneşinize Akrep burcundan, Üçüncü Evinizden temas edecektir. 27 Ağustos3 Eylül arasında doğduysanız, Satürn’ün etkisini şubat ve temmuz aylarında çok güçlü hissedeceksiniz. 3 Eylül’den sonra doğanlar Satürn’ün etkisini ekim, kasım, aralık aylarında ve daha sonra 2014 yılında bir iki haftalığına hissedeceklerdir.

Bu olumlu dizilimde küçük bir sorun vardır:
Karşınıza çıkan fırsatları kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanmanız gerekmektedir. Bunun için iletişime önem vermeli, yeni insanlarla tanışmaksınız. Bu insanlar komşularınız, iş arkadaşlarınız ya da akrabalarınız olabilir. Mahallenizde de yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Sabır ve sebat ederseniz bu yıl karşılığını göreceksiniz. Satürn Güneş temasını kullanmanın en iyi yolu budur. Çok çalışmalı, sorumluluk almalı, sözlerinizi yerine getirmelisiniz. Bunları yaparken hiç zorlanmayacaksınız çünkü kendinizi hazırlamış olacaksınız. Konsantre olma ve bir konuya yoğunlaşma beceriniz artacak, böylece zor işlerin altından kalkabileceksiniz.

Kardeşiniz ya da başka bir akrabanızla sorununuz varsa bu geçiş sırasında sorunlar da çözülecektir. Satürn güneşinizden uzaklaşırken aile bağlarınız da kuvvetlenecektir. Aynı etkiyi mahallenizde ve komşularınızda da göreceksiniz. Onlar da size yakınlaşacak, liderliğinizi kabul edecekler.

Satürn31 Ağustos12 Eylül Arasında Doğanlar

Bir önceki yazımız olan Başak Burcu Temmuz başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment