Gezegensel Tehlikesiz Durumlar
25 Mayıs’ta Dolunay/Ay tutulması Yay burcunda, On ikinci Evinizdedir. Kendinizi yenileyeceğiniz bir dönemdesiniz. Evren size yavaşlamanızı, kendinize ve ilgi alanlarınıza zaman ayırmanızı söylüyor. Altıncı hissiniz harekete geçecek. Şimdiki zaman ve gelecekle ilgili size rehberlik edecek.

İlişkiler
9 Mayıs’ta Güneş tutulması Boğa burcunda, Beşinci Evinizdedir. Bu ay eğlenceli günler geçireceksiniz, sosyal hayatınız hareketlenecek. Çiftler romantik akşamlar geçirecek. Bekârlar bu yıl bitmeden bir ilişkiye başlayacak.

Para ve Başarı
Güneş, Merkür ve Venüs İkizler burcunda, Altıncı Evinizde dir. Haziran ayının hızlı akışına hazırlanın. Iş arıyorsanız başvurularınızı gönderin. Terfi bekliyorsanız fırsatları yakalamaya çalışın. Bu üç gezegenin etkisiyle yetenekleriniz göz dolduracak, iş arkadaşlarınız ve patronlarınız sizi daha iyi tanıyacaklar.

Gezegensel Tehlikeli Durumlar
Ayın 20 sinde Koç burcundaki, Dördüncü Evinizdeki Uranüs ve burcunuzdaki Plüton bu yıl ilk kez aynı hizaya geliyor. Bu dizilimin etkisini yaz ya da sonbahara yakın göreceksiniz ancak yine de kişisel özgürlüğünüzü artırma isteği duyacaksınız.

Umut Vaat Eden Günler
3,4, 5, 10, 12, 13, 15, 23, 28
Sıkıntılı Günler
1,6, 8,14,16, 18,21,25, 27

OğlakMayıs

Bir önceki yazımız olan Oğlak Burcu İlişkileri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment