RENKLERİNE GÖRE GÖZ FALI

RENKLERİNE GÖRE GÖZ

Mavi göz: Can yakıcıdır. Aşklarında değişkendir. Çabuk etkilenir. Dilber karakterlidir. İnsanlar tarafından çok sevilir. Ama görevlerini pek önemsemezler. Romantiktir. Çocuksudur ama kumara düşkündür. Olaylar karşısında çabuk pes edebilir.

Ela göz: Düş dünyası geniştir. Kibar, hesaplı, güçlü dürler. Kültürlüdür, güzel konuşur. Düzenli beslenir, iyi giyinir. Eğlenceyi sever. Severse sonuna kadar gider.

Siyah göz: Karakteri sağlam, sevecen saygılı, ele avuca sığmayan bir enerji ve çoşku dolu insanlardır. Ateşli ve ihtiraslıdır. Bazen kurnaz da olabilirler. Gururludur. Kaba kuvvete başvurur. Borcu sever. Kolay para kazanmak ister. Kincidir, kendine yapılan iyiliği ve kötülüğü unutmaz. Kıskançtır. Acıya dayanıklıdır. Sevdiği için ölümü bile göze alır.

Kahverengi göz: Dürüst, dostlukları güçlü, mantıklı ve işbitirici insanlardır. Uysal ve başkalarını düşünürler. İşler yolunda gitmeyince sinirlenip, sadakatsiz olabilirler.

Yeşil göz: Altıncı duyuları güçlü, özgür ve dürüst insanlardır. Çok kabiliyetlidirler. Aynı zamanda aşırı kıskançtırlar. Sabırlı ve gururludurlar. Sinirlenince ağlar. Yenilince saldırganlaşır. Zor sevgili bulur. Terk edilmeye dayanamaz. İşini sever.

Bir önceki yazımız olan ŞEKİLLERİNE GÖRE GÖZ FALI BAKMA başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment