Kahve falında peştamal

Tarot falı ve kahve falında peştamal, Tarot falı ve kahve falı bakarken peştamal görmek, bekarlar için evlenmeye, evliler için inançlarının artacağına işarettir.

Tarot falı ve kahve falında peygamber çiçeği, Tarot falı ve kahve falı bakarken peygamber çiçeği görmek muradına ulaşacağına işarettir.

Tarot falı ve kahve falında peynir, Tarot falı ve kahve falı bakarken peynir yemek, iş hayatında rakipleri tarafından aldatılacağına, peynir satın aldığını görmek, erkekler için ticarette büyük ve zahmetsiz kazanç elde edeceğine, bekarlar için evlenmeye, zengin olmaya, kadınlar için memuriyeti yurt dışında olan bir kimse ile evleneceğine, evli ve çocuklu kadınlar için büyük bir mirasa konacağına işarettir.

Tarot falı ve kahve falında pinar, Tarot falı ve kahve falı bakarken suyu berrak ve tatlı olan bir pınar görmek, itibar sahibi bir kimse ile dostluk kuracağınıza, suyu acı olan bir pınar görmek, dikkat edilmezse sağlık durumunuzun bozulacağına işarettir.

Tarot falı ve kahve falında pırasa Tarot falı ve kahve falı bakarken pırasa görmek, kör ve sağır bir kimse tarafından size verilecek rızka, pırasa yediğinizi görmek, haksızlık ve zulme, haram mal alacağınıza, söylediğiniz bir sözden pişmanlık duyacağınıza işarettir.

Tarot falı ve kahve falında pide, Tarot falı ve kahve falı bakarken pide görmek veya yemek hayırlı bir kısmet elde edeceğinize işarettir.

logo (1)

Bir önceki yazımız olan Akrep Burcu Erkeği Kadını Özellikleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment