ERKEK ÖKÜZ’ÜN KALBİ

Erkek Öküz, evde bir şeyleri tamir etmeyi sever fal bakar ama ağırkanlı olduğundan, bir sorunu tam olarak gidermesi sonsuza kadar sürebilir. Arabayı tamir etmek ve garajda oyalanarak vakit geçirmek en sevdiği hafta sonu uğraşılarıdır. Kırık şeyleri onarmaktan gurur duyar ama uzun süreli ve kapsamlı bir projenin üstesinden gelemez.

Erkek Öküz aşkını açıkça dile getirebilen biri değildir, hoşunuza gidecek bir şey yapar; tarot falı bakar, arabanızı yıkar, iskambil falı bakar , eve yeni bir alet alır ya da garajı temizler. Romantizm güçlü yönlerinden biri değildir ama en azından muhteşem bir baba ve düzenli bir eş olmasının verdiği rahatlığı hissedersiniz. Erkek Öküz için, aüe hatta sadece ailesi değil diğer bütün akrabaları, en büyük öneme sahiptir.

Erkek Öküz, iş anlaşmaları ve lüks bir araba, pahalı bir ev ya da masraflı tatiller gibi gereksiz şeylerden feragat etmek de dâhil olmak üzere para konusunda dikkâtlidir, ancak iş yemeğe geldiğinde, hiçbir masraftan kaçınmaz.

Bu burçta doğan erkekler, kendileri dışan yöneldiğinde bunu bir sorun olarak görmezler, çünkü “Bu bir şey ifade etmiyor”dur onlar için. Ama 35011 şeyi siz yaparsanız, sakın yakalanmayın. Sinirlerine hâkim olacak ama bunu yıllar boyu ısıtıp ısıtıp önünüze koyacaktır.

Erkek Öküz, çocuklarına görev verme konusunda oldukça katıdır. Çocuklarını derinden sevmesine ve onlar için her şeyi yapacak olmasına rağmen, kuralları ve beklentileri çoğu zaman duygusuz ve adaletsiz görünür.

Erkek Öküz’e bir şey yaptırmanın, deveye hendek atlatmaya benzediğini unutmayın. Yalnızca inatçılıklarıyla kalmazlar aynı zamanda fikirlerini ifade etme konusunda da utangaç davranırlar. Bu yüzden bazen bu inatçı davranışlara başa çıkmak için sabra ihtiyacınız olacaktır. Ağırkanlı dış görünüşünün altında, tatlı bir kalbi olduğunu ve kalbini kazanmak için biraz övgünün yeterli olacağını unutmayın.

fal bak
fal bak

Bir önceki yazımız olan ELEMENTLERE GÖRE ÖKÜZ başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment