Balık Burcu Aylık Falı

Gezegensel Tehlikesiz Durumlar
Hareketli tatil sezonu sona erdikten sonra ikizler burcundaki, Dördüncü Evinizdeki Jüpiter’in de etkisiyle evinize yoğunlaşacaksınız. Tatil süslerini kaldırın, dolap ve çekmecelerinizi temizleyin. Ayın 22 sinde ailenize ait değerli bir şey bulabilirsiniz.

İlişkiler
11 ’inde Yeni Ay Oğlak burcunda, On Birinci Evinizdedir. Dostlarınızla zaman geçireceksiniz. 19 ya da 25 Ocak’ta davet vereceksiniz. Ocak başında ya da ortasında eskiden birlikte olduğunuz biriyle karşılaşabilirsiniz.

Para ve Başarı
Eşinizle aranızda para sorunu olabilir. Üyesi olduğunuz bir dernek varsa maddi katkınızı isteyebilirler. Verebileceğiniz kadarını verin. Kendi ihtiyaçlarınıza öncelik tanıyın. Sizden borç isteyen olursa arkadaşlığınızı bitirmek pahasına da olsa borç vermeyin. Beklediğiniz bir ödeme varsa gecikebilir.

Gezegensel Tehlikeli Durumlar
26’sında Aslan burcunda, Altıncı Evinizde meydana gelecek olan Dolunay, Satürn’le çakışacaktır. Bu etkiyle iş yerinde gerginlik yaşayabilirsiniz. Bunu bir sınav gibi düşünün. Talimatlara uyun, sorumluluk alın, üstlerinizin kararlarına saygı gösterin. Eksik olan mesleki bilgilerinizi tamamlamaya çalışın.

Umut Vaat Eden Günler
1,2, 7, 14, 15, 19,21,25,30
Sıkıntılı Günler
4, 6, 10, 12, 16, 17, 24, 28, 31

BalıkOcak

Bir önceki yazımız olan Oğlak Burcu İlişkileri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment