Mantıklı Ten renkleri

logo (1)

Mantıklı Ten renkleri genelde bir şeyin varlığına bariz delil görmeden inanmazlar. Bu Ten rengine göre inançlar, görmek inanmaktır düşüncesi üzerine kuruludur. Mantıklı Ten renkleri bilgisayar, radyo, televizyon ve modern cihazlar gibi teknik başarılara imza atmışlardır. Diğer Hayat Renkleri nin çok azı, bir buluş ortaya atmanın karmaşık ve detaylı bileşenleriyle başa çıkacak kadar sabırlı ve ısrarcıdır. Bu Ten renkleri diğerlerinin can sıkıcı ve sıradan olarak tanımladığı işleri başaracak yeteneğe sahiptirler.

Mantıklı Ten rengi, güç sahibiyken güvenilir ve sorumluluk sahibidirler. Dünya üzerindeki en sağlam karakterli kişilerdir. Yapılması gereken işleri her detayın hesaba katıldığından emin olarak enikonu ve etkili bir biçimde yaparlar. Başkalarının ortaya attığı teorileri destekleyecek akılcı ve pratik fikirler geliştirebilirler.
“Acele işe şeytan karışır.” sözü Mantıklı Ten renginin en sevdiği ifadedir.

Güçten düşmüş Mantıklı Ten renkleri sıkışıp kalmış, dar kafalı ve anlamadıkları her şeye eleştirel yaklaşan insanlar olurlar.

Çoğu aura rengi Mantıklı Ten renginin istikrar ve güvenilirliklerini çekici bulur. Bu Ten rengi aynı zamanda uzun süreli, ciddi ilişkileri sürdürmeye istekli dürüst ve sadık bireylerdir. Ama aradığınız şey heyecan, korku, tutku ya da romantizmse Mantıklı Ten rengi tercih edilebilir seçenekler değildir. Bu tip “gereksiz” gösterişler için çok fazla pratik ve akılcıdırlar. Entelektüel sohbetler, sakin ve akılcı düşünmek, istikrar, güvenilir tutum ve sürekli maddi destek arayanlar için Mantıklı Ten rengi biçilmiş kaftandır.

Bir önceki yazımız olan Akrep Burcu Ağustos Yorumu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment