2015 Kova Burçları İçin Duygu Yılı Olacak

Zodyak’ın on birinci burcudur. Kişiliği sabittir.

Entelektüel, özgürlükçü, dost canlısı, anlayışlı ve yardımsever olurlar. Buna rağmen zaman zaman tuhaf bir şekilde saygısızca davranışlarda da bulunabilirler.

Yenilikçi ve yaratıcı insanlardır. Riske girmeyi severler. Sezgilerini ve çekici mizaçlarını kullanarak yarattıkları yenilikleri çevrelerine kolayca kabul ettirirler.

Özgürlüklerine son derece bağlıdırlar ve partnerlerinin sınır koymasına izin vermezler. Âşık olduklarında sürekli bir gülümseme halinde olurlar ve mutluluklarını herkese belli ederler. Kolay kolay bağlanmazlar ama bağlandıklarında partnerlerine çok düşkün ve son derece dürüst olurlar. İlişkilerinde her zaman bir yenilik ve heyecan ararlar.

Ocak ayında doğan Kovalar
Saygı duyulan, güçlü ve etkileyici bir ses tonuna sahiptirler. Entelektüel konuşma tarzları hemen dikkat çeker. Eleştirmeyi severler ama kendilerinin eleştirilmesinden pek hoşnut olmazlar.

Şubat ayında doğan Kovalar; anaç ruhlu ve besleyicidirler. Kırılgan olurlar. Kalabalık ortamlarda masum bir yüz ifadesine bürünerek tatlı dilleri ile kendilerini hemen sevdirirler.

2015 Kova Burçları İçin Duygu Yılı Olacak
2015 yılı Kovalar için duyguların ağır basacağı bir yıl olacak. Her ne kadar özgürlüğünüze düşkün olsanız da 2015’de özgürlüğünüzden feragat edip ailenizle ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyeceksiniz. An gelecek onların size çok ihtiyacı olacak, an gelecek sizin onlara çok ihtiyacınız olacak.

Eski dostlarınızın hayatınızda aslında ne kadar önemli roller oynadığını fark ederek içinizde onlara verdiğiniz değer artacak. Sık sık maziye dönerek eski günleri özlemle ve bazen de gözlerden dökülen bir damla yaş ile anacaksınız.

Sevdiğiniz kişilerden alacağınız sürpriz haberler büyük sevinç ve mutluluklar yaşatacak.

Bir önceki yazımız olan Terazi burçları için 2015 sonu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment