FALDA ENERJİ ALANINI İNCELEMEK

FALDA ENERJİ ALANINI İNCELEMEK

Soruna dair bir fal bakma sezgiye vakıf olduktan sonra enerji alanını incelerim. Bütün bunları hastam için,  önceden beri tedavi ettiğim hastalarım için bile  yaparım. Hastayı bir tabureye oturtarak başlarım. Böylece enerji alanının ve bedenin tüm kenarları açığa çıkar (bu ellerinizi kişinin enerji bölgesinin önüne ve arkasına doğru hareket ettirebilmenizi sağlar).

Ayrıca tedaviye başlamadan önce fal bakma hastamdan ayakkabılarını çıkarmasını isterim. Bu enerjinin ayaktan akıp akmadığına karar verilebilmesine olanak sağlar. Alanın uyumsuz olan parçasını incelediğimde oturmakta olan hastanın arkasında durur, özüme odaklanır ve sol elimi avuç içim gökyüzüne bakacak şekilde kafamın üstünde kaldırırım. Sağ elim ise yanımda bedenimden hafif ayrık ve avuç içim toprağa bakacak şekilde durur. Şimdi yaşamın iki kutbundan yani cennet ve yeryüzünden yasamgücünü alıyor olurum. Bu konumdayken Tanrıma dua ederim.

Derinden yoğunlaştığımı hissettiğimde ellerimi birleştirir ve ellerimin arasında o süngerimsi ve esnek ve kabarık yumuşaklığı hissederim. Bir basketbol topunun büyüklüğündedir, ya da belki biraz daha küçük. Topu önümde yaşam çekirdeğimin olduğu yerde hissederim.

Süngerimsi arkasından tarot falı gibi yaşam çekirdeğine doğru uzatırım. Kendi yaşam    enerji    lopu çekirdeğimin enerji topu vasıtasıyla hastamın yaşam özüyle birleştiğini hayalimde canlandırdıktan sonra hastamın sağ tarafına hareket ederek ellerimi kafasının 30 santimetre kadar üstüne kaldırırım. Enerji topunu alanına dağıtırım ve enerji alanının yavaş yavaş yaşam gücüyle zenginleştiğini canlandırırım.

Ellerimi ayırırken eş zamanlı olarak enerjisini incelerken hastanın enerji bölgesinin önüne ve arkasına doğru hareket ettiririm. (Şekil 11) Ellerim bedeninden 15 ila 45 santimetre boyunca her yerdedir. Bu zaman zarfında yoğunlaşmamı korumak ve dikkat dağıtıcı düşüncelerden uzak olmakiçin devamlı duamı okurum.

Fal bakma sundu.

Bir önceki yazımız olan DİŞİ KEÇİ’NİN KALBİ başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment