Başak burcu genel fal yorumu

logo (1)

• AŞK: ilişkinizde ben merkezli anlayışınızın farkında olacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Yaşamdan keyif alabilmeniz için düşüncenizi yeniklere açmalısınız. Duygusal ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmede biraz kırıcı olabilirsiniz. İlişkinize güvenip duygularınızı olduğu gibi yaşamanız halinde sizi göklere çıkaracak ilişkiyi yakalayabilirsiniz. Devam eden bir ilişkiniz varsa daha sağlam güvenilir bir boyuta taşınacak. İlişkinizde beklediğiniz güvenli ortamı yakalayabilirsiniz. Karar vermek veya yeni başlangıçlar için biraz daha beklemelisiniz.

• PARA: Kendinize olan güveninizi yükseltebilirseniz arzuladığınız maddi ve manevi konumu yakalayabilirsiniz. Riskli işlere girmeden önce biraz daha geniş düşünmelisiniz. Geliştireceğiniz yeni bakış açınızla kazanabilirsiniz. Sahip olduklarınızla ilgili değişimler olabilir. Kendinizi güçlü hissetmek için yapacağımz atılımlarda dikkatli olmalısınız. Yeni projelere başlamak için uygun bir zaman değil. Ama yeni projeleri planlamak için uygun zaman. Sözleşme ve yeni ortaklıklarda dikkatli olmalısınız.

• SAĞLIK: Yoğun geçen günlerinizin ardından kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Bedeninizi güçlendirmek için spora zaman ayırmalısınız. Yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Boyun ve baş ağrılarınız olabilir. Hava şartlarına göre giyinmelisiniz. Doğada yapacağınız yürüyüşler moralinizi yükseltecektir. Sevdiklerinizle ve çocuklarla birlikte zaman geçirmeli, yaratıcı faaliyetlerde bulunmalı ve eğlence yerlerine gitmelisiniz, içe dönüp yaşamı sorguladığınız bu dönemde sevdiklerinizle olmak size iyi gelecek.

Bir önceki yazımız olan Aslan Burcu Erkeği Plüton Etkileri başlıklı makalemizde Aslan, Burcu ve Erkeği hakkında bilgiler verilmektedir.

Leave a comment