Tako ve yeşil salata ile

Vejetaryen olsanız da olmasanız da fasülyeler en iyi dostunuzdur çünkü yüksek miktarda protein içerirler ki, bildiğiniz gibi protein nöroiletkenlerin imal edilmesi için gereklidir; ayrıca fasülyenin içindeki karbonhidrat en iyi enerji kaynaklarından bir tanesidir. Bu tarif, enerji ile iyi bir ruh halinin mükemmel bir dengesini sunmakta; ayrıca da bol miktarda vitamin sağlamaktadır.
2 Kişilik
1 küçük kuru soğan; temizlenmiş ve dilimlenmiş.
1 diş sarmısak; temizlenmiş ve ezilmiş
1 çay kaşığı sızma zeytinyağı 125 gr mantar; ince dilimlenmiş.
1 küçük patlıcan; kabukları soyulmuş.
1 yemek kaşığı domates püresi
100 mİ sebze suyu
1 2 çay kaşığı pul biber
1 Çay kaşığı kimyon
bir tutam karışık baharat
150 gr kırmızı barbunya fasülyesi;
haşlanmış.
6 8 tako
1 Soğanı ve sarmısağı yumuşayıncaya kadar yağda kavurun, içine mantarı, patlıcanı, domates püresini, sebze su yunu, baharatları katın ve kaynatın.
2 Ateşin altını kısın ve zaman zaman karıştırarak 30 dakika boyunca dem lendirin. İçine fasülyeleri katın ve 10 dakika daha pişirin.
3 Takoları, paketin üzerinde tarif edildiği şekilde ısıtın ve hazırladığınız karışımla içlerini doldurup servis yapın.

logo (1)

Bir önceki yazımız olan Akrep Burcu Erkeği Kadını Özellikleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment