2015 AY VE GÜNEŞ TUTULMALARI

logo (1)

1) 7 ŞUBAT 2015 KOVA BURCUNUN 17 DERECESİNDE YENİAY GÜNEŞ TUTULMASI

7 Şubat, 8 Mayıs, 10 Ağustos, 10 Kasım: Doğum gününüz bu tarihten 5 gün öncesinden 5 sonrasına dek uzanan zaman diliminde yer alıyorsa;

Güneş tutulmasının zorlayıcı etkilerine maruz kalabilir, ancak çok büyük sıçramalar kaydedebilirsiniz.
8 Haziran, 10 Ekim: Doğum gününüz bu tarihten § gün öncesinden 5 sonrasına dek uzanan zaman diliminde yer alıyorsa; bu tutulmadan en kazançlı çıkacak en şanslı gruptasınız.

Kova burcunda bir Güneş tutulması birkaç anlama gelebilir: çok önemli dostlar ve arkadaşlar kazanmak, çok özel bir demeğe üye olmak, mesleki açıdan önemli bir organizasyona ya da fuara dahil olmak (imza gününüzün kitap fuarına taşınması gibi) ya da özel bir dileğinizin gerçek olması.

Son alternatifin hepinizin ilgisini en fazla çeken cümle ol duğuna eminim. Hemen şunu belirtmeliyim ki, yeni bir arkadaş ya da grup üyeliği sizi o dileğe götürecek en emin yol da olabilir.
Güneş tutulmasının etkisini olumlu kullanamazsanız; bir dostunuzu kaybetme, demek üyeliğinize son verilmesi ya da dileklerinize veda etmeniz olasıdır.

2015’ in ilk Güneş tutulması sırasında tam 4 gezegen Kova burcunda yerleşmiş olacak. Bu tutulmanın etkisini ve enerjisini güçlendirir. Güneş, Ay, Merkür ve Neptün.
Güneş canlılık kazandırırken Ay duygusal ifadenizin ge lişmesini, Neptün hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini sağlar.

Merkür sözleşmelerde avantajı size aktarabilirdi! GERİ LEMESEYDİ!
Evet ne yazık ki Merkür geriliyor. Bu durumda en şanslılar, Merkür gerilerken doğanlar olacak. Bununla birlikte bu gezegen topluluğu, İkizler burcunda yol alan Mars’la mükemmel bir açı oluşturuyor. Ay, Güneş, Neptün’ün Mars’la işbirliği, yeni başlangıçlarınızı kararlılıkla gerçekleştirmenizi ve sürdürmenizi sağlayacak. Dikkatle düşünülerek alman riskler, aktif hedefe dönük tavırlar kazandıracak.

7 Şubat Güneş tutulması sevgi ve aşk gezegeni Venüs’ün şans planeti Jüpiter’le kavuşmuş ve ayrılıyor olduğu, yani etkin olduğu bir âna denk geliyor. Bu durumda başınıza geleni ve partnerinizi her zamankinden daha fazla sevmeniz, anlayışlı olmanız mümkün.
Genel olarak olumlu bir tutulma.

Bir önceki yazımız olan Astronomi Ve Burçlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

  • reply gül ,

    Neden 2008 in güneş tutulması yorumunu 2015 diyerek yayınladınız merak ettim 7 şubat güneş tutulması 2008 yılında olmuştu

    Leave a comment