Tılsım Ağırlıklı Açılım

Para Entrika gibi iki anahtar kelime ile ifade edilebilecek olan Tılsımlar toprak elementinin yönetiminde olup, insanın dışındaki maddi objektif gerçekleri gösterirler. Sağlık beden beslenme giyim, varlıklar finansman, fakirlik, zenginlik gibi objektif konulara değinirler.
Eğer açılımda Tılsımlar ağırlıkta ise danışılan konuya karşı ilgiler fazla demektir. Çünkü para söz konusudur. Bu ise çevredekilerin ilgisini arttırmaktadır. Menfaat temini uğruna politika ve entrikayı getirecektir. Para ve entrika olacak demektir. İş para mülk söz konusudur.

 

 
Arkana MinörSaraylı Kart Ağırlıklı Açılımlar
•    Kral    ise    olgun erkek
•    Kraliçe    ise    olgun veya genç kadın
•    Şövalye    ise    genç erkek
•    Uşak    ise    cinsiyetsiz çocuk
gibi anahtar kelimelerle ifade edilebilecek olan saraylı kartlar danışanın hayatındaki, annesi, babası, sevgilisi, amiri, kardeşi, arkadaşı, iş ortağı gibi önemli kişilere işaret ederler.

 

 
Eğer açılımda saraylı kartlar ağırlıkta ise, damşamn insan gruplan ile ilişkileri var demektir. Bir erkek için sevgi ilişkileri konusunda açılan Tarot’da görünen üç kraliçe değişik sayıda sevgililere işaret edebilir. Bu konudaki hareketli bir hayatı gösterebilir. Saraylı kartların ağırlıkta olduğu bir açılım damşamn çok insanla karşılamasını, insan grupları ile olan ilişkilerini, sosyeteyi, onlardan gelecek tesirleri anlatır.

Bir önceki yazımız olan Kartların Yayılması başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

  • reply Filiz ,

    1980 doğumlu ilk eşimden iki oğlum var ikinci eşimden hiç olmadı, ben ani çıkışları olan biraz sinirli, kıskanç biriyim, eski eşim dönemi istiyor ona donersem, nasıl olur bilmiyorum. yeni eşim yabancı ve ona güvenmiyorum.

    Leave a comment