Tarot Falı Tılsımların Uşağı

Kılıçların 9

Tarot Falı Tılsımların Uşağı, toprak elementini sembolize eden yuvarlak tılsımı, elinde koruyarak tutmaktadır. Onu çevreleyen çiçekler ve çilek taneleri, ruhun sevecenliğini ve Uşağın masum enerjisini simgelemektedir. Uşağın hemen altında uyuyan iki kedigil yaratık kartın cömert, rahat doğasım sembolize etmektedir.

Tarot Falı Tılsımların Uşağı Düzün Anlamı
Bu kart, bir çocuğu temsil ettiğinde, söz konusu çocuğun sevgi dolu ve iyi yürekli olduğunu vurgular. Her zaman olmasa da, bu çocuk toprak burçlarından birinde olabilir. Çocuklarda beslenme alışkanlıklarındaki düzensizlikler nedeniyle oluşan kilo problemleri genellikle bu kart ile simgelenir.

Kart ters geldiğinde, aşırı derecede utangaçlık nedeniyle iletişimin mümkün olmadığı çocuklara dikkat çekilmektedir. İnatçı ya da arkadaş ilişkilerini kolay kuramayan, sessiz çocukları belirtebilir.

Tarot Falı Tılsımların Uşağı Soyut / Genel Anlam
Genel olarak bu kart, aile üyelerini, yakın dostlan ya da çocukları ilendiren mutlu haberleri belirtmektedir. Söz konusu haberler kesin olarak bireysel olduğunda, para, başan ya da ev ile ilgili konularda yatınmlar ya da beklenmedik parasal hediyeler ile ilgilidir. Bazen de, yeni bir kariyer olasılığı sunmaktan daha çok bulunduğunuz konumda devam etmenizi sağlayacak bir iş teklifini belirtir. Önemsiz kazanç ve yatınmlar söz konusudur.
Kart ters geldiğinde, beklenmedik parasal kayıpları belirtir , fakat bu kayıplar önemli oranlarda değildir. Dikkatsizlik ile kaybedilen ya da çaldınlan önemsiz miktarda para söz konusudur.

Bir önceki yazımız olan TAROT FALI İMPARATOR KARTI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment