Tarot Falı Tılsımların Altılısı

Tılsımlar 6

Tılsımların altılısı, kurdelerle kuşatılmış madeni para üçgeni ya da yükselen bir piramit olarak belirtilmiştir. Piramit, eril, güneşe özgü ve evrensel eylemi simgeleyen bir semboldür. Ve burada, Tılsımlar takımının belirttiği nesnel dünyadaki akışı ve uyumu sembolize eden, altı rakamının sunduğu dişil niteliklerle birleşir.

Tarot Falı Tılsımların Altılısı Düzün Anlamı

Bu kart, geleneksel anlamda insanseverliğin, cömertliğin ve değerli hediyelerin kartıdır.Bu kart, aktif ve yenilikçi içgüdüleri birlikte barındırdığı için, kazanç ve bolluk kavramlarını da beraberinde getirir. Beraberinde açılan kartlar, söz konusu hediye ya da kazançların hangi yönde olacağımbireyin kendisine ya da bireyden başkalarına verilen belirleyeceklerdir.

Nakit kazanç, burs, miras, ve bağış gibi olasılıklar özellikle belirtilirken, bu kart aynı zamanda manevi dünyaya ilişkin yardımları da simgelemektedir. Yolunuzdaki engeller, güçlü bir birey ya da yardım kuruluşları tarafından tamamen yok ediliyor. İş teklifleri, yeni müşteriler ya da ilgi alanları dahilinde olumlu sürprizler ile karşılaşabilirsiniz. Ödüller ya da statü yükselmelerine de dikkat çekebilir. Eğer yardımı sunacak kişi konumundaysanız, bu kart başkalarına sunabileceğiniz teklif ve desteği belirtmektedir.

Tarot Falı Tılsımların Altılısı Tersin Anlamı

Tılsımların altılısı, bütün takımlardaki altılılara da özgü olan, iki farklı anlama sahiptir. Açgözlülük, hırsızlık ve kumarbazlık olasılıkları karşısında sizi uyarmaktadir. Bu durumda,dışsal bir etkinin neden olduğu parasal bir bağış ya da içsel bir baskı nedeniyle aptalca verilen bir karar ya da yapılan bir davranış söz konusu olabilir.
Yasal ve para ile ilgili anlaşma ve ödemeler de bu kart ile simgelenmektedir. Söz konusu anlaşmalar genellikle iş, boşanma ya da miras ile ilgilidir. Burada sunulan fedakarlık motifi, istem dışı da olsa paylaşma gereksinimi ya da parasal konularda egemenlik ya da özgürlüğün gereksiniminden vazgeçişi vurgulamaktadır.

Bir önceki yazımız olan TAROT FALI İMPARATOR KARTI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Leave a comment